Nůž Santoku Katai 14 cm
Kód: SDV-620681Související produkty
Detailní popis produktu
Nůž Santoku Katai 14 cm
Ručně kovaný univerzální kuchařský nůž z japonské oceli o tvrdosti 60 Rockwell s rukojetí z kořenového dřeva je vhodný na krájení a sekání masa, zeleniny, ovoce a bylinek. Délka čepele je 14 cm a je broušena pod úhlem 22°. Čepel je ručně kovaná v 5-ti vrstvách z japonské oceli VG10. Nůž je dodáván v luxusní dárkové krabici z páleného dřeva, může tak sloužit i jako překrásný stylový a elegantní dárek. Nevyhovuje vám například délka čepele? Pak vyberte například nůž Forged Santoku Katai 18 cm.
Řada Katai
Řada Katai v sobě kombinuje robustní provedení, precizní detailní zpracování a eleganci dodá í nádherná rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, následně se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy originál. Zaoblená rukojeť je velmi příjemná a pohodlná pro držení. Upevnění čepele na konci rukojeti je vyvážené a nůž působí jako jeden celek. Série Katai navíc získala v roce 2020 prestižní ocenění Reddot Design Award.
Hlavní výhody:
|
✓ Ručně vyráběné originální nože z japonské oceli o dvou tvrdostech |
Holandská značka Forged je vyhlášená svými jedinečnými a nápaditými noži, které vyrábí ručně z vysoce kvalitní japonské oceli.
V nabídce této značky najdete několik kolekcí, které se odlišují jiným zpracováním čepele či rukojeti, například rukojeť z olivového dřeva nebo neleštěná v řemeslném provedení. Nože jsou ideální i jako krásný dárek – jsou totiž baleny v luxusních krabičkách z páleného dřeva, někdy je součástí i kvalitní kožené pouzdro. V sortimentu si vyberete kuchařský i univerzální nůž, japonské i Santoku nože a sekáčky, filetovací, na chléb, řeznické nože, a třeba i špízy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože |
---|---|
Záruka: | 10 let |
Hmotnost: | 1 kg |
Délka čepele: | 14 cm |
Druh oceli: | japonská ocel VG10 |
Rukojeť: | kořenové dřevo |
Tloušťka čepele: | 2 mm |
Tvrdost čepele: | 60 Rockwell |
Úhel broušení: | 22° |
Jak se vyrábí nože Forged
Nože Forged Olive
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.